ELLE celebrează în luna decembrie 27 de ani de existență în România, dar și o nouă ediție ELLE Style Awards, evenimentul care recompensează performanțele colaboratorilor noștri din industriile fashion & adiacente. Fă cunoștință cu nominalizații noștri și nu uita să-i votezi.
Fructe de padure (mure, coacaze, zmeura), smochine, capsuni sau orice alte fructe preferi, pentru topping
Mod de preparare
Amesteca biscuitii graham faramitati, untul si zaharul intr-un recipient de marime medie, pana cand obtii o textura similara cu nisipul umed. Imparte aluatul in formele mici de tarte sau foloseste una mare. Preseaza aluatul in forme si pune-le la frigider pentru 1-2 ore.
Intr-un alt recipient, bate smantana pana se intareste. Adauga apoi branza mascarpone, zaharul si vanilia si amesteca pana la omogenizare.
Pune cu grija crema in fiecare tarta. Pune din nou tartele la frigider pentru 1-2 ore, ca sa se intareasca.
Aseaza fructele spalate si curatate pe fiecare dintre tarte si serveste-le imediat.