Negresa cu caramel si crema de branza

Un desert delicios si usor de preparat, pe care ar trebui sa il incerci chiar azi!

Negresa cu caramel si crema de branza

Numar de portii: 10
Timp de gatire: 45
Timp total: 55

Ingrediente:

  • 4 oua mari
  • 2 cani zahar
  • ¾ cana unt, topit
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 ½ cana faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita sare
  • ½ cana fulgi de ciocolata
  • cacao

Pentru crema de branza cu caramel

  • 450 g crema de branza cu putine grasimi, moale
  • ½ cana zahar
  • 2 oua
  • 3 linguri de topping de inghetata cu aroma de caramel

Preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la 180C. Tapeteaza o hartie de copt cu unt si pune-o in tava.
2. Bate ouale cu zaharul, untul si vanilia. Amesteca pana cand s-au omogenizat.
3. Intr-un vas separat amesteca faina, cacao, pudra de copt si sarea.
4. Adauga faina in compozitia cu oua si amesteca cu grija pana cand s-a omogenizat complet. Adauga si amesteca si fulgii de ciocolata.
5. Pune compozitia de negresa in tava de copt. Netezeste si intinde amestecul si in colturi.
6. Intr-un vas separat amesteca crema de branza, zaharul, ouale si topping-ul de caramel.
7. Adauga stratul de crema peste negresa. Foloseste un cutit pentru a amesteca cele doua parti.
8. Pune la cuptor pentru 40-45 de minute sau pana cand scobitoarea iese curata.
9. Scoate din cuptor si lasa pana se raceste complet inainte de a servi.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: www.thecookierookie.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro