Ce poate mai delicios decat un cheesecake de capsuni? Aceasta reteta nu necesita coacere, asadar este perfecta pentru vara!
Citeste in continuare cum poti prepara acest desert perfect pentru vara:
Pentru blat:
Pentru crema de capsuni:
Pentru topping:
Citeste si:
1. Intr-un vas amesteca biscuitii, untul topit si bombonelele. Pune compozitia in tava si intinde-o bine. Las-o la frigider in timp ce prepari crema.
2. Intr-un alt vas prepara frisca, adaugand treptat ½ cana de zahar pudra.
3. Intr-un bol amesteca crema de branza cu o cana de zahar pudra pana cand are o consistenta pufoasa, adauga vanilia si gelatina si, cu ajutorul unui mixer, amesteca la viteza mica pana cand se obtine o compozitie omogena.
4. Adauga capsunile taiate si amesteca usor, iar apoi pune si frisca.
5. Intinde crema peste blat si lasa cheesecake-ul la frigider pentru 5 ore sau pana cand se intareste.
6. Dupa ce s-a intarit orneaza cu frisca si bombonele si lasa prajitura la frigider pana la servire.
Citeste si:
Foto: Shutterstock