O reteta simpla de negresa pe care o va indragi toata familia!
Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 35 de minute
Timp total: 45 de minute
Incalzeste cuptorul la 325 de grade. Pune hartie de copt in tava in care urmeaza sa coci negresa.
Topeste untul si ciocolata fara zahar impreuna la bain marie si amesteca cu o lingura de lemn. Indeparteaza de pe foc si adauga zaharul apoi amesteca bine.
Adauga ouale batute bine si vanilia amestecand foarte bine. Adauga si fulgii de cicocolata, faina si sarea. Amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Toarna amestecul in tava si pune tava la cuptor. Tine tava la cuptor pentru 35-45 de minute si testeaza cu o scobitoare daca s-a copt complet. Scoate tava si lasa-o sa se raceasca, apoi taie negresa in patratele egale.
Daca vrei sa tii post, vezi aici niste retete de post manastiresti!
Foto: Shutterstock
Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de negresa de post